KariZma

 
KariZma

 
Рейтинг: 3.00
(81)
Глог
Анкети
КаРиZмАТиЧнА МуЗиЧкА
КаРиZмАтИчНи ВиДеОкЛиПчЕтА
KаРиZмАтИчНи НеЩа зА тЕгЛеНе ;)
Форум
Адреси
СпИсЪк На КаРиZмАтИчНиТе ФеНоВе
ViP Интервю с Галя
Биография на Галя
Биография на Миро
Биография на КариZма
KaRiZmA-МоНоЛоГ
За контакти
СниМки :)
ЕксКлузиВно
Интервюта
ТеКсТоВеИнтервюта / Миро:"у мен има и спирт и барут о6те от дете"

Миро:"у мен има и спирт и барут о6те от дете"
24.06.07 16:19

 

"у мен има и спирт, и барут още от дете"

интервю на ваня шекерова
фотография студио МЕМ
 
 

мирослав костадинов

 

Миро идва на срещата ни гол до кръста, почернял от изобилното пролетно слънце. Чак сега виждам отблизо на гърба му татуирани криле - лично негови, завинаги, сигурно си вярва. Над ангелски сините му очи е спусната козирката на бейзболна шапка, но въпреки нея и въпреки ранния час на срещата ни - за човек като Миро 11,30 е ранно утро - те греят с любопитството на дете. Предлага да пием по бира - какво пък, може би не е лошо начало на един разговор, който Миро нарече спаринг.

Както вече стана ясно, Каризма не се разпада, макар мнозина да побързаха да опеят дуета. Въпреки това продължавам да се дразня, когато наричат Миро „половинката на Галя" и обратното. Защото за мен половинки хора няма - има цялостни личности, било то и в най - успешния български вокален дует. Затова искам да представя Мирослав Димов Костадинов тъкмо така - като едно цяло със своите дълбини, пластове, сенки, да разбера дали наистина има някакво основание за него и Галка да се говори като за скачени съдове. Той ме предупреждава, че няма да е лесно. Да видим...

Миро, и ти ли си от музикалната школа в Добрич, от която са три от финалистките в Мюзик айдъл?

Да, от Добрич нея са и Силвия Кацарова, и Румънеца и Енчев, и фолкпевицата Преслава. Бяхме златно поколение. Георги Сарандев - вече не е между живите - ни даваше и техника, и ни подкрепяше, сега има школа и конкурс на неговото име. Този мъж виждаше в бъдещето - бях само на 10 години, когато ми каза, че от мен ще излезе невероятен артист. Не знам доколко е бил прав, но вярвам, че се радва за мен от небето. Даде ми насоката и тласъка още като дете. Няма такъв човек.

 

 

Вярно ли е, че като малък си пил спирт за горене? Да, ти откъде знаеш?
Резистентен съм към вредните вещества. Вкъщи не се завърташе кибрит - на всички клечки изяждах барута. А със спирта се случи, защото обичах още от съвсем малък да пия бира и само дебнех да е останала някъде недопита бутилка. Докато налетях на една, в която не беше бира за моя изненада... Странно, че нищо не ми стана, не се повредих.

 

Кога пропи алкохол?
На 14 години. И не става въпрос за бира. Бях общ работник във Винпром и част от касите с алкохол изчезваха зад оградата, после пиехме с приятели.

Пробвал ли си наркотици?Да, марихуаната не ми харесва. Скъпите парти стимуланти в един момент ме изкушиха. Но „лекарството на инките" вече не е за мен.

 

Към нищо не си пристрастен, нали, включвам и алкохола? А, те всички така казват, професионалисти се преструват на любители. Но скоро си правих кръвни изследвания и се оказа, че на 31 години съм по-здрав от повечето хора на моята възраст.

 

 

И по-умен, и по-хубав... Колко огледала има у вас?
Две, в банята и в хола. Говоря за къщата си в Княжево. В апартамента в града цялата ми спалня е в огледала, но не живея вече в него, на село ми е по-интересно.

 

А с Галя интересно ли ти е?
Хайде пак да почнем от момента, в който се събрахте в дует Каризма. Много добри приятели бяхме с Галя - можехме да си говорим всичко и бяхме буквално всичко един за друг. Прибирайки се вкъщи след като се разделяхме, хващахме телефона, за да продължим разговора си оттам, където бяхме прекъснали. Много рядко се случва в живота да намериш някого, с когото да се чувстваш толкова близък. Не зная колко такива приятелства си имала ти, но това беше едно съмишленичество, което вече прекрачваше границата на обикновеното приятелство. Това беше дълга духовна връзка...

 

Беше?

Да, беше. В онзи период ние бяхме почти един и същи човек. Малките неща, които ни разделяха, ни правеха още по-интересни един за друг. По едно време усетихме, че губим своята идентичност, затова се разделихме и се огледахме за други хора около нас... След голяма любов и голям интерес следва затишие. Приятелството ни прерасна в бизнес партньорство - имаме своя продуцентска компания.

 

Миро, напоследък си мисля, че успешните дуети в изкуството и спорта се получават, когато между двамата има страст. Ти сещаш ли се за успешен дует, в който двамата не са влюбени един в друг?

Да, братя Аргирови. Шегувам се, разбира се. Харесвам дует Каравел, те са майка и баща на мой приятел, които и сега, след толкова години, страхотно се обичат и са толкова сладки. В тяхната къща цари абсолютна хармония.

 

 

Дърпам те за езика да кажеш има ли между вас с Галя още страст, как се случват нещата в Каризма. Не знам как се случват...
Да, имаше между нас страст и както винаги, единият обичаше повече.

  

Пак говориш в минало време.Да, някак си не си представям да сме като дует Ритон, с цялата ми симпатия към Здравко и Катя. Малък съм още за сериозна връзка, пък било то и с Галя, с която сме заедно седем години вече. Седем години приятелство, шест години Каризма не е малко.

 

Имаш ли сериозна връзка в момента, честно?
Имам една несериозна. Случват ми се хубави неща, забавлявам се, смешно ми е.

 

От това произлизат и сериозни неща, не само смях и веселие, нали? Какви например?
Ами ако говорим за Деси Танекеджиева, записахте заедно песен. Не, не говорим за Деси, а за другата няма да ти кажа коя е.

 

Добре де, с Деси се появявате заедно като двойка, демонстрирате близост, по-голяма от приятелска...
Появявахме се. Какво сме имали с Деси, си остава между нас. Имам нова връзка, хубаво ми е. Аз се притеснявам от това, че хората очакват от мен да поема отговорност.

 

Чакай сега - кои хора каква отговорност очакват от теб да поемеш? Караш ме да питам като Коритаров!
В сериозните връзки човек започва с пламък и страст, с физическо привличане. Постепенно любовта бива изместена от делнични грижи. И започваш да опознаваш човека и да си даваш сметка, че не е това, което си търсил. Нашето поколение започва любовта отзад напред - от секса към опознаването.

Миро, карай направо - искат ли от теб жените да имат деца?Да, искат. Имам следния случай - идва у дома една мила дама от моето минало и казва - идвам с мисия, искам дете. Съжалявам, момичета, нямам намерение да ставам донор в скоро време!

 

Защо смяташ, че едно дете убива романтиката в една връзка?
Невероятна отговорност е. Още не съм решил да я поема. Сигурно ще се случи след като прехвърля 40 години. Харесва ми това, че младите не са 20-годишните, те са незрелите, младите са 30-40-годишните.

О, аз написах вече за това, че според СЗО младостта трае до 48-та година.
Супер, значи ми се отпускат още 8 години! След 48 ще започна да се размножавам.

Ревнува ли те Галя от другите?
В началото имаше ревност и тя беше взаимна. Сега - не мисля. Сега има просто заедност.

Ти беше ли поканен да участваш във VIP Brother и ако да, защо не влезе?

Да, и в първия ме каниха, и сега пак. Но категорично нямам намерение да влизам в някаква игра на господар и роби. Роби на един глас, който дори не е техния вътрешен, мазохистично е някак си. Как така някой ще ми управлява живота? Ти представяш ли си някой да ми каже „Говори Биг Брадър, направи това и това!" Аз съм номад и не мога да живея в някакъв аквариум. Освен това на мен хората там ще са ми интересни 5 дни, по-нататък ще ми доскучае, ще загубя интерес.

 

А огорчи ли се от представянето на Галя в Къщаta??

Тя сама взе това решение, голям човек е, зрял и разумен. Имаше своите мотиви да го направи. Просто никога не бих участвал в тази игра.

 

 

Азис го каза много хубаво - гасете телевизорите, сваляме грима, затова ли?Ясно, че свалят грима. Но ако човек се представя за един пред общественото мнение, ако изгражда фалшив образ, различен от това, което е в действителност, би трябвало да има опасения от развенчаването на мита. Аз нямам такива, защото не играя роля. Просто не ми е там мястото. Не мисля, че на някого ще му е интересно да види как сутринта ставам, ям, къпя се...

 

Ти често ли променяш оценките и мнението си, за чувствата вече разбрах, че не си постоянен...

Мисля за себе си като за празен съд - просто давам форма на това, което наливат в него. Структурата на съда не се променя, затова в тоя смисъл смятам, че съм устойчив в позициите си, преценките и настроенията. За чувствата си права - бързо прегарям. Обичам силните емоции - сигурно е останала нещо от спирта и барута в мен.

 

Колко пъти си се влюбвал досега?
Един път много яко, но няма да кажа на колко години, защото всички ще се сетят в кого. Малък съм още, искам да запазя детето у себе си, да не пораствам...

 

Не се ли боиш, че ще изглеждаш инфантилен?
Инфантилността е защита - океанът си има дълбочина, под привидно спокойната повърхност има течения, чудовища, водовъртежи... Мъртвото вълнение се образува всъщност под спокойната повърхност. Казваш си какво хубаво море, влизаш и те засмуква.

 

Миро, правил ли си зло, за което не си получил прошка?

Много книги, събрани на едно място и наречени Библия, дават следното проникновение: Всяко нещо, което човек е направил, ще му бъде простено. Хулата срещу Светия Дух няма да бъде простена никога. Така че сигурно има нещо, което не ми е простено, затова, че аз не съм отишъл да поискам прошка.

 

Какво може да те обиди?
Вече нищо. Малко неща, все по-малко неща. Пораствам. Вече съм обръгнал и съм станал нечувствителен. Помията, която някой излива върху теб, е негов проблем, не е твой.

 

Кога ходиш на театър
Почти не ходя. Като ме поканят, отивам и си тръгвам, което може и да обиди някого. Не издържам повече от половин час някой да ми ангажира вниманието. Не обичам да ми поднасят чужд поглед върху нещата. Обичам да чета, освен ако не става въпрос за Шекспир, ама на английска сцена. Мисля си, че ние нямаме усещане за неговата драматургия така както американците не можаха да направят Соларис както руснаците например. Просто Станислав Лем е по-близо до тях, славянин е. Представяш ли си американците да направят Анна Каренина - тя сигурно ще има силикон.

 

Имаш нещо против силикона ли?
Само позитивно отношение. Повечето мъже предпочитат жени с големи бюстове. Дори и да са от силикон. Ние, хората, обичаме с ушите и с ума си, сексът се случва в главата ни.

 

Е,,ако обичаш с ума си, тогава знаеш, че те лъжат - това, което виждаш, не е истинско
Всички лъжем повече или по-малко. Прикриваме истинската си миризма с парфюми, сменяме цвета на косата си, изправяме я или я къдрим, слагаме вакса, гел, лак за коса, грим и то не само артистите. И аз съм различен от същността си, гримът я скрива...

 

Ама не си лягаш с грим, нали?
Абе като ме домързи...

 

Какви са отношенията ви с Христина Ванчева, която беше вашият пръв мениджър?
Обичам я и искам да сме заедно и в доброто, и в лошото. Същото мога да кажа и за Мария Станева. В нея се влюбих от пръв поглед, от първо виждане на рожден ден на Ивайла Бакалова, може би около година преди покушението над нея. Всичко в тази жена е очи, сила и позитивизъм. И не се е променила, все е толкова хубава.

 

Близък ли си със семейството си? Каза, че много рано си извоювал своята самостоятелност.
Аз раснах като второто, много по-малко дете. Имам доста по-голяма сестра, с която много се обичаме. Аз съм рус и висок, тя е тъмнокоса и дребничка. Излизахме заедно и никой не вярваше, че сме брат и сестра, възприемаха ни като двойка, което не вършеше добра работа на никого от нас. Сега тя има семейство и син, поне по един час на ден си говорим по телефона, иначе рядко ходя в Добрич.

 

Ти повече от времето си сам ли си прекарвал или си го споделял с някого?

Не съм оставал задълго сам, макар отвреме-навреме да ми се иска...


...което май не е характерно за представителите на зодия Риби...

Подариха ми звезда в съзвездие Риби!

 

 

Не смяташ ли, че като на истинска Риба ти е слаб ангелът?
Ако това означава да съм емоционален и податлив на манипулация, то отчасти да. Също така по природа ми е много висок прагът на търпение, но напоследък все повече се снижава. Честно, аз не вярвам в зодиите. Не мога да приема, че всички хора по света могат да бъдат подредени в 12 кутийки. Аз зная какво харесвам и какво не харесвам у себе си. И как да променя това, което не харесвам.

 

 

Като каза, че ти е паднал прагът на търпението, можеш ли да избухваш?
Ти нали имаш претенции, че познаваш добре рибите! Твоята Риба не побеснява ли, не се ли люшка от едната крайност в другата, от гальовност в ярост?

 

Добре, добре, разбрах! Какво може да те извади от равновесие?
Може би лъжата...

 

 

Ти самият не лъжеш ли?

Лъжа и то много. По-точно спестявам част от информацията. Но то е от благородни подбуди, от добро възпитание, не от корист.

 

Може би си чел „Възвисяващата лъжа" на Андрей Кончаловски.
Да, тази автобиография много ме издразни. Типично славянско подценяване. Артистът не трябва да обяснява себе си, той има други изразни средства, има своето изкуство. На мен ми е много трудно да се оправям с думите, търкалят ми се като зарчета в главата. Аз мисля по-лесно с образи и звуци.

 

Ако трябва да се охарактеризираш само с една дума, каква би била тя?

 

Аз се определям като хедонист. Толкова много обичам да ми е добре, да ми е забавно, че понякога имам чувството, че някъде се случва нещо, което е по-интересно и аз трябва да съм там, да не го изпусна, да участвам. Случвало ми се е в четири сутринта да стана и да тръгна някъде, където зная, че става нещо.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
 начало 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 16..18 край 
1797. Charlesjoura
23.05.19
22:38
[url=https://www.youtube.com]Ютуб[/url] - забавная штука! Собственно все!
1796. EkatDus
23.05.19
10:01
Приветики*, раздобыла значит тут юбилейную (внутренюю для персонала) ссылку
от подруги сотр.банка, ьак вот по ней 99% одобрений (давали для своих и родственников),
сис.админ в отпуске их можно пользоваться)) Что за банк не скажу, сами увидите,
bit.ly/ABankHapBtd100 -копируй этот тескт и вставляй в адрес брайзера, тут этот промокод
только Что оформила 80штук лимит без проблем, документов минимум, если что, справки знаете где брать.
У меня не просили. Короч у подруги 2 таких карты, там 50000 ежемесячно и на 99 суток без %, крутит эти легкие
деньги в деле, процветает. Ну а я - я догоняю, вперед и вы со мной! Ну а пока так и торгую цветами,
всем удачи, до связи, пользуйтесь осознанно, когда знаете куда пойдут деньги и как возвращать!
Потом напишу как симкарту халявную достать. всем добра!
1795. CynthiaSeaws
20.05.19
20:04
В случае невыполнения установленных требований к пассажирам могут применяться меры ответственности, предусмотренные законодательством США.

Порядочность, ответственность, пунктуальность гарантирую.

Вы можете не засомневаться, сотрудничая с нами вы получите европейский уровень сервиса равным образом гарантированно качественный результат.

Напишите отзыв или предложение по улучшению качества обслуживания

В разобранном состоянии мебель перевозить проще в свой черед безопасней

Наши сотрудники могут осуществить любые грузовые перевозки мебели. Они готовы к трудностям в свой черед бессмертно выкладываются повсечастно все сто.

как долго склифосовский проходить подготовка мебели к переезду

Последние объявления

Наши главные задачи – сберечь ваше имущество, оставить нетронутым ремонт, обеспечить максимум душевного спокойствия – и с ними мы успешно справляемся.

Профессиональная перевозка мебели с грузчиками недорого в СПб, области

Для того чтобы груз не пострадал в пути он должен быть надежно упакован вдобавок зафиксирован снутри фургона, за примером далеко ходить не надо до чего каждый скачек или толчок даст бог повредить дорогостоящую технику равным образом мебель.

Профессиональная перевозка мебели по Москве: привезем ваше имущество в целости равным образом сохранности

Не более и не менее, появляется приспособление сберечь массу времени также нервов для решения других, похлеще важных задач. В конце концов, каждый должен заниматься своим делом. И рабочая сила, заказавший услугу по перевозке грузов, имеет приспособление свое время потратить похлеще продуктивно, зарабатывая деньги тем, что он умеет отпустило.

Стекла, изделия из стекла, выступающая фурнитура также подлежат снятию. Зафиксируем все двери, чтобы при переносе пропустить их самопроизвольное открывание.
[url=http://meblevozka.kiev.ua]http://meblevozka.kiev.ua[/url]
1794. JamesThuby
18.05.19
13:20
Здравствуйте уважаемые форумчане, подскажите где можно скачать или слушать музыку,
в основном всегда качаю здесь:


[url=https://musicmy.top]новинки музыки 2018 скачать[/url]
1793. Brookstax
18.05.19
00:40
[url=http://kino8.club/535-igra-prestolov-2019-8-sezon-1-serija.html]Игра престолов 8 сезон[/url] смотреть первую серию на русском бесплатно
1792. MaxilePak
18.05.19
00:17
Если начать заниматся сейчас то можно успеть к лету
<a href=http://test.petushki.info/forum/user/27352/>http://test.petushki.info/forum/user/27352/</a>
<a href=http://xn----dtbingm4aged.xn--p1ai/forum.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=1007>http://xn----dtbingm4aged.xn--p1ai/forum.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=1007</a>
<a href=http://kskdts.ru/page5.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=15211>http://kskdts.ru/page5.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=15211</a>
<a href=http://v-nalimov.ru/community/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=28371>http://v-nalimov.ru/community/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=28371</a>
<a href=http://intellect-audit.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=4730>http://intellect-audit.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=4730</a>

Проверяй свои кошельки так как
<a href=http://producm.ru/forum/user/26598/>http://producm.ru/forum/user/26598/</a>
<a href=http://test.sozapag.ru/forum/user/1849/>http://test.sozapag.ru/forum/user/1849/</a>
<a href=http://www.mcfr.uz/uz/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=12949>http://www.mcfr.uz/uz/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=12949</a>
<a href=http://www.hmcity.ru/communication/forum/talk/user/78825/>http://www.hmcity.ru/communication/forum/talk/user/78825/</a>
<a href=http://uzaomos.news/forum/user/1637/>http://uzaomos.news/forum/user/1637/</a>

У нас тут бывали и такие ребята
<a href=https://forum.gruntovik.ru/viewtopic.php?f=4&p=501>https://forum.gruntovik.ru/viewtopic.php?f=4&p=501</a>
<a href=http://knigi64.ru/forum/user/4212/>http://knigi64.ru/forum/user/4212/</a>
<a href=http://medikport.ru/modyi-dlya-igryi-farming-simulator-2017>http://medikport.ru/modyi-dlya-igryi-farming-simulator-2017</a>
<a href=http://vestiirk.ru/forum/user/59749/>http://vestiirk.ru/forum/user/59749/</a>
<a href=http://szona.your-web-site.ru/interer/12-idei-dlya-dizayna-mozaichnye-pokrytiya.html>http://szona.your-web-site.ru/interer/12-idei-dlya-dizayna-mozaichnye-pokrytiya.html</a>

Тут тоже бывают люди
Моды для Farming Simulator Вконтакте <a href=https://vk.com/fs_mod_17>https://vk.com/fs_mod_17</a>
1791. RichardDracy
16.05.19
23:36
Рано или поздно примерно сказать, подскажите, ощутимо можно обратиться. Заранее благодарен, Олег. Моя електронка

К нему можно отнести официантов, грузчиков, сиделок, продавцов, кладовщиков также рабочих прочих профессий, где наличие высшего образования не обязательно.

В Европе уровень жизни гораздо выше. также, хоть это плюс, русский суть кому следует что-то сделать тратить леодр денег повсечастно питание как и жилье.

Говоря о законном трудоустройстве, следует признать большую длительность процесса оформления всех бумаг.

Информация об иностранном работнике охватывает в себе: уровень образования, профессиональный проверка, предложенная работодателем заработная плата, а равным образом указано потенциальное субрегион жительства в принимающей стране, то есть в Израиле.

Россияне потеснили иностранцев перманентно московском рынке дорогого жилья

Регистрация Вход Сменить пароль Восстановление пароля Работа в Израиле – это социально адаптированная израильская доска объявлений.

Стоит серьезно задуматься, если фирма-посредник предлагает заоблачные условия.

Австралийский теннисист превращает матчи в шоу. Он бесит игроков как и фанатов

Следует обратить польза перманентно ставку налога – в соответствии с нормой она авось-либо попросту напугать россиянина.

Требуются парни как и девушки в любой момент уборку в отель. город Хедера.

Исключением являются лишь воспитатели в детских садах как и учителя младших в свой черед средних классов.

Рано или поздно соискателю по какой-либо причине отказали в оформлении визы, о работе за границей придется забыть.

В сложных ситуациях кредит на жилье теперь можно не выплачивать перед полугода

<a href=https://ok.ru/israeljob>работа и путешествие в Израиле</a>
1790. MaxilePak
16.05.19
14:44
Если начать заниматся сейчас то можно успеть к лету
http://alphagroup.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=72872 - http://alphagroup.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=72872
http://xn--80aacosam8bafn2fxe.xn--p1ai/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=7610 - http://xn--80aacosam8bafn2fxe.xn--p1ai/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=7610
http://practic.childpsy.ru/phorum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=663337 - http://practic.childpsy.ru/phorum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=663337
https://v-mire-rasteniy.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=16532 - https://v-mire-rasteniy.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=16532
http://poznanie.com.ua/forum/user/312535/ - http://poznanie.com.ua/forum/user/312535/

Проверяй свои кошельки так как
http://zelaomos.news/forum/user/5884/ - http://zelaomos.news/forum/user/5884/
https://www.aramil.ru/forum/user/17988/ - https://www.aramil.ru/forum/user/17988/
http://www.mcfr.uz/uz/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=12942 - http://www.mcfr.uz/uz/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=12942
http://nao-stroy.ru/forum/user/20224/ - http://nao-stroy.ru/forum/user/20224/
http://www.etp-sd.ru/forum/user/34525/ - http://www.etp-sd.ru/forum/user/34525/

У нас тут бывали и такие ребята
http://termodat.ru/forum/user/41836/ - http://termodat.ru/forum/user/41836/
http://kazybek-bek.mektebi.kz/malmder-shyarmashylyy/67-zhazy-sauytyru-lager-baldaurenpndk-lager.html - http://kazybek-bek.mektebi.kz/malmder-shyarmashylyy/67-zhazy-sauytyru-lager-baldaurenpndk-lager.html
http://imslimited.ru/volvo460forum/portal.php?m=-139 - http://imslimited.ru/volvo460forum/portal.php?m=-139
http://dmedi.ru/about/forum/user/1558/ - http://dmedi.ru/about/forum/user/1558/
https://www.proximainform.net/forum/user/30696/ - https://www.proximainform.net/forum/user/30696/

Тут тоже бывают люди
Моды для Farming Simulator Вконтакте https://vk.com/fs_mod_17 - https://vk.com/fs_mod_17
1789. MaxilePak
15.05.19
11:44
Если начать заниматся сейчас то можно успеть к лету
http://www.minfin34.ru/forum/user/6000/ - http://www.minfin34.ru/forum/user/6000/
http://portal.do.mrsu.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=19419 - http://portal.do.mrsu.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=19419
http://minashkin.pro/forum/user/1759/ - http://minashkin.pro/forum/user/1759/
https://spgo.su/about/forum/user/9972/ - https://spgo.su/about/forum/user/9972/
http://torgi.imc-bel.ru/forum/user/22603/ - http://torgi.imc-bel.ru/forum/user/22603/

Проверяй свои кошельки так как
http://portal.do.mrsu.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=18067 - http://portal.do.mrsu.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=18067
http://new.yaik.ru/forum/user/7180/ - http://new.yaik.ru/forum/user/7180/
http://crbnvr.ru/about/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=6535&PAGEN_1=201 - http://crbnvr.ru/about/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=6535&PAGEN_1=201
http://kbgmu.ru/about/forum/user/154541/ - http://kbgmu.ru/about/forum/user/154541/
http://www.hexedlace.ru/forum/user/60488/ - http://www.hexedlace.ru/forum/user/60488/

У нас тут бывали и такие ребята
http://vozrastnet.ru/forum/user/6647/ - http://vozrastnet.ru/forum/user/6647/
http://47-kordai.mektebi.kz/malmder-shyarmashylyy/58-avtorskaya-programma-organizaciya-raboty-so-slabouspevayuschimi-uchenikami.html - http://47-kordai.mektebi.kz/malmder-shyarmashylyy/58-avtorskaya-programma-organizaciya-raboty-so-slabouspevayuschimi-uchenikami.html
http://123.posrednikoff.net/tag/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%8B%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20Farming%20Simulator%202017/ - http://123.posrednikoff.net/tag/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%8B%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20Farming%20Simulator%202017/
http://blog.linuxformat.ru/my/worksale/page4/ - http://blog.linuxformat.ru/my/worksale/page4/
http://nrk.in.ua/novini-ukrayini/2050-postanova-pro-zabezpechennya-zhitlom-vnutrshno-peremschenih-osb-yak-zahischali-nezalezhnst-suverentet-ta-teritoralnu-clsnst-ukrayini.html - http://nrk.in.ua/novini-ukrayini/2050-postanova-pro-zabezpechennya-zhitlom-vnutrshno-peremschenih-osb-yak-zahischali-nezalezhnst-suverentet-ta-teritoralnu-clsnst-ukrayini.html

Тут тоже бывают люди
Моды для Farming Simulator Вконтакте https://vk.com/fs_mod_17 - https://vk.com/fs_mod_17
1788. Vangogaheela
15.05.19
09:21
Перестал включаться компьютер?
Квалифицированная компьютерная помощь
Меня зовут Дмитрий, я занимаюсь ремонтом компьютеров на дому и в офисах в Королёве
<a href=https://korolevcomp.ru/>Подробности по ссылке...</a>
1787. Vangogaheela
10.05.19
06:13
Загрузка ОС длится 10+ минут?
Квалифицированная компьютерная помощь
Производится всевозможный ремонт компьютеров и ноутбуков
<a href=https://korolevcomp.ru/>Подробности по ссылке...</a>
1786. Diehoom
09.05.19
05:57
Если у авто стекло покрывается трещинам и надо заменить его, то вам в автомобильном сервисе пару типов стеклов: ОЕМ или неоригинальное. Вам решать какое устанавливать на своё авто.

Автомобильные стёкла, как и любые другие запасные части автомобиля, делятся на подлинные и от производителей третьих фирм. Подлинные лобовых стёкл выпускаются либо на производстве, занимающемся выпуском автотранспорта, либо у подрядчиков автоконцерна, выпускающих запасные части по лицензии автобобильного завода, которые напрямую устанавливаются в производимые автотранспорта.
Магазин авто Фуяо Групп занимается продажей Авто стёкл по всей городам страны.
Установкой Автостекл Занимается наша компания.

Полировка авто стёкл.
Очень частым изъяном современного автотранспорта стало потеря авто стёклом прозрачности из-за потёртостей, царапин, как правило, от стеклоочистителей. В пользу сохранности клиентов фирмы-производители производят лобовые стёкла от авто из довольно мягких видов стекла, что и делает этот неисправность популярным.
Частые повреждения авто стёкл бывают: незначительные, глубокие, средние повреждения.
компания Фуяо устанавливает авто стёкла как на отечественные, так и на зарубежные машины а также на габаритные автотранспорт.
Наша компания отпускает лобовые стёкла от автомобиля на заказ.

Официальный дилер автостекла <a href=https://hobook.ru/>заднее стекло</a>
1785. YsmatthewsdMymncoxy
08.05.19
21:31
заказать такси по интернету
<a href=https://clck.ru/FrxPg>заказ такси подробности по ссылке ...</a>
1784. ArnoldFrIny
04.05.19
06:26
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=8WEPbGGMgD0>популярные биржи фриланса</a>
1783. lrinnytiggat
02.05.19
21:00
Подскажите пожалуйста
Срочно ищу средства
Где взять кредит в интернете

Контакты:
e-mail: Quierticery2000@mail.ru
1782. Phillipsig
28.04.19
12:39
Have you ever tried cybersex? Let’s give each other pleasure tonight! Click the link - http://bit.ly/uliam My nickname is uliajam.

Wanna chat over the WhatsApp?

Write me to WhatsApp +18147426798

<a href=http://bit.ly/uliam><img src="http://datjamm.ml/pr/images/1.jpg"></a>
<img src="http://img.playground.ru/images/6/3/Carmen003.jpg">
1781. Clintonnek
22.04.19
00:52
Hello. And Bye.
1780. iyavecuhoyol
19.04.19
16:56
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin Without Prescription</a> dys.mekn.karizma-forever.dir.bg.qoh.nc http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1779. Clintonnek
18.04.19
04:25
Hello. And Bye.
1778. Clintonnek
17.04.19
10:22
Hello. And Bye.
1777. Eugenejek
16.04.19
20:55
Стало же с каждым годом фильмы становятся всё интересней, выше кинотеатр мириться предложить вам воззриться лучшие фильмы онлайн даром, мы активно добавляем хорошие фильмы новинки скоро же после выхода. С kinobos.net вы можете пренебрегать о других сайтах, социальных сетях мы избавляем через мучительных поисков. Большая украшение фильмов онлайн разных жанров заинтересует не взаперти новичков, всего и профессиональных киноманов!
Подобный фильмы онлайн в хорошем качестве. Лучшее бесплатное кино в hd 1080 ждет тебя!
Сохранив страницу в закладки приступайте подобный хорошие лучшие фильмы онлайн бесплатно в хорошем качестве hd 720 hd 1080. Теперь дозволено приступить к просмотру любимых картин не выходя из дома без всяких дисков и билетов в кино. Помните одну важную чтото, воспрещается быть эгоистом, делитесь кинофильмами со всеми друзьями, родственниками устраивайтесь прежде экраном и наслаждайтесь просмотром.
Драмы, документальные экранизации, биографии и другие жанровые переплетения, предоставленные в тонкий библиотеке, помогут справлять образцовый выбор. А доступ потом Интернет позволит посмотреть новинку в любое свободное многолетие, предположим, находясь в пробке аль ожидая собственной очереди и с любого портативного устройства, смартфона разве планшета.
Детективные истории сделают акценты для расследованиях. Детективам в короткие сроки нужно находить преступника и усматривается его прежде стражу, чтобы не пострадали невинные люди. Эти и другие жанры позволят кланяться кино и весело ориентироваться, после тяжелого рабочего дня, расслабиться со томительный половинкой. А качественная съемка и отношение порадуют глаз непременно просмотре. Беспричинно же не забывайте рассматривать сериалы и фильмы 2018 возраст и фильмы 2019 года новинки которые уже вышли

http://kino51.com/movie/id839650-supersemeika-2 - кино онлайн бесплатно +в хорошем
1776. exweziisoki
15.04.19
18:16
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> swq.qocz.karizma-forever.dir.bg.wle.sr http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1775. ocokuzutep
15.04.19
17:39
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> aqe.bdbn.karizma-forever.dir.bg.vne.wg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1774. eapuweii
14.04.19
19:09
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin For Sale <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin Online</a> gdq.oewm.karizma-forever.dir.bg.hbn.oj http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1773. olcouto
14.04.19
18:46
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxil <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> mne.xnma.karizma-forever.dir.bg.yjn.fo http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1772. Albertrosse
14.04.19
14:37
<a href=https://musicmy.top/> Музыка 2019 слушать онлайн</a>
1771. Normanbes
13.04.19
12:07
При запуске программ выскакивают ошибки?
Квалифицированная компьютерная помощь
Меня зовут Дмитрий, я занимаюсь ремонтом компьютеров на дому и в офисах в Королёве
<a href=https://korolevcomp.ru/>Подробности по ссылке...</a>
1770. Brookstax
13.04.19
00:46
Я думаю что здесь можно <a href=http://kino8.club>фильмы онлайн смотреть бесплатно</a>
1769. Albertrosse
10.04.19
21:48
<a href=https://musicmy.top/> Музыка 2019 слушать онлайн</a>
1768. Billylet
10.04.19
18:23
<a href=https://realslavs2.com>https://realslavs2.com</a>
1767. iqafisijor
09.04.19
19:27
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin</a> dvf.joro.karizma-forever.dir.bg.xfq.dx http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1766. Haroldjet
09.04.19
13:58
Наша задача не просто продавать сантехнику, а заработать доверие наших покупателей.
Купить недорогие фитинги резьбовые.
Мы продаем инженерную сантехнику, в которой уверены.
<a href=https://nadezhnaya-santehnika.ru/>Подробности по ссылке...</a>
1765. Joshuacrymn
08.04.19
01:46
Здравствуйте, уважаемые будущие партнёры.
Фабрика мебели «Bazarov» предлагает Вам эксклюзивную мебель для офиса и дома по индивидуальным заказам напрямую от производителя!
При заказе мебели у нас Вы получаете – 3D анимированный проект мебели в подарок!
У нас можно заказать абсолютно любой проект корпусной мебели, из любого вида дерева и это не только классический дуб, но и эбен, сандал, бакаут, амарант, палисандр, бубингу и т.д.
Широкий выбор наших материалов помогут Вам создать интерьер в любом направлении!
Мебельное производство полного цикла – вам не придётся переплачивать 30% посредникам!!!
Наши контакты и примеры работ Вы найдете у нас на странице - https://www.instagram.com/as_bazarov/
Чтобы получить подробную консультацию, звоните с пн.-сб. с 8.00 до 18.00 по номеру: +7(495) 220-49-49 или пишите на e-mail: as@bazarov.org
1764. vugolege
07.04.19
18:38
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules For Sale <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> fsg.mcdv.karizma-forever.dir.bg.uxc.ig http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1763. iciqisoid
07.04.19
17:56
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Online <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> wrb.fcih.karizma-forever.dir.bg.xlg.bl http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1762. uwogidimak
05.04.19
12:02
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Online <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> tqk.akqe.karizma-forever.dir.bg.ndh.ei http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1761. qidupodo
05.04.19
11:27
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Online <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> jny.gftx.karizma-forever.dir.bg.jkq.ga http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1760. Estellechage
05.04.19
04:04
Этот проект просто случайно увидела и очень пожалела что раньше не встречался. Инвестиционная программа рассчитана на два года (2019-2020 годы). Первый год программы будет самым прибыльным, далее процентная ставка будет постепенно уменьшаться и становиться более умеренной и демократичной.

Компания работает только в развитых и развивающихся туристических регионах ( Таиланд, Вьетнам, Камбоджа, Португалия и т д). В тех регионах где всегда высокий спрос на недвижимость.

В декабре 2020 года инвестиционную программу компания закроет, далее расплатится по депозитам с клиентами и больше возможности инвестировать в компанию не будет.

Так же на время инвестиционной программы компания заключила договор со страховой компанией - "Tranquilidade". <a href=https://worldedev.com/?ref=xTYOSM0v>Подробнее на сайте</a>
1759. Estellechage
04.04.19
01:43
Думаю что это актуально!.. Если кто то не знает про такую систему заработка как Кешбери, которая накрылась медным тазом НЕ без ПОМОЩИ ЦБ РФ в 2018 году, так вот эта система снова заработала и не плохо функционирует. И быть в числе первых сам Бог велит. Единственное это не надо туда ломить большие деньги. Минимум 100 рублей, максимум 1000 руб. Этого достаточно. Как ни как всё равно лишнюю копеечку заработать можно. Смотрите на сайте. Условия заманчивы, платят стабильно без помех. http://lk.cashbery-2019.com/registration/referral/13793 - Сайт Кешбери 2019
1758. Estellechage
03.04.19
11:47
Думаю что это актуально!.. Если кто то не знает про такую систему заработка как Кешбери, которая накрылась медным тазом НЕ без ПОМОЩИ ЦБ РФ в 2018 году, так вот эта система снова заработала и не плохо функционирует. И быть в числе первых сам Бог велит. Единственное это не надо туда ломить большие деньги. Минимум 100 рублей, максимум 1000 руб. Этого достаточно. Как ни как всё равно лишнюю копеечку заработать можно. Смотрите на сайте. Условия заманчивы, платят стабильно без помех. http://lk.cashbery-2019.com/registration/referral/13793 - Сайт Кешбери 2019
1757. ivivokaqi
02.04.19
20:11
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg</a> dsk.zqgj.karizma-forever.dir.bg.pvl.jl http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1756. ubadeutilam
02.04.19
16:44
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxil Used</a> nam.quvm.karizma-forever.dir.bg.xgx.mf http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1755. epumusonori
02.04.19
16:36
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - 18 <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> arv.odfd.karizma-forever.dir.bg.ote.lj http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1754. seosale
02.04.19
08:41
Здравствуйте. Открылась новая Школа Рекламы и Массовых Рассылок.
Вас научат зарабатывать от 30 тысяч рублей в месяц не выходя из дома.
Подойдет даже новичкам, разбираться ни в чем не нужно.
Запись на бесплатный 3-дневный Интенсив тут - <a href=https://sergievskiy-school.ru/>https://sergievskiy-school.ru/</a>

P.S. Будет обучение в том числе массовым рассылкам, работе с Хрумер и ЗенноПостер.
Если кто не знает - это специальные программы для работы с массовыми рассылками и прогонами.
1753. aruqewurarguz
01.04.19
07:14
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin Online</a> exr.bpdg.karizma-forever.dir.bg.ioe.um http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1752. ovajilxuqu
01.04.19
07:03
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> bmb.bnsa.karizma-forever.dir.bg.xxy.vy http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1751. ofikinuhirawa
01.04.19
03:14
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxil</a> mtu.uppt.karizma-forever.dir.bg.vkt.ax http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1750. aweotaxoqau
01.04.19
02:58
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin Online</a> daj.uqrd.karizma-forever.dir.bg.azk.ud http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1749. beyuvibuc
31.03.19
12:59
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxil</a> eqc.krba.karizma-forever.dir.bg.lwa.qu http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1748. ameekenmuku
31.03.19
08:07
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Order Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin Without Prescription</a> qfs.oazn.karizma-forever.dir.bg.cvx.mq http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1747. owouqiube
31.03.19
07:31
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Generic Amoxicillin 500 Mg</a> gsu.vifa.karizma-forever.dir.bg.ztu.ag http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1746. edexiuyore
30.03.19
10:45
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin</a> dip.fxci.karizma-forever.dir.bg.vry.wj http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1745. ihuryui
30.03.19
05:08
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> cgr.uroi.karizma-forever.dir.bg.toj.gq http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1744. aracoto
30.03.19
04:58
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin Without Prescription</a> tpy.asxe.karizma-forever.dir.bg.yjf.pg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1743. iyeruru
29.03.19
07:52
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules For Sale</a> cts.uxim.karizma-forever.dir.bg.tbd.zy http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1742. gasowoceva
29.03.19
01:59
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Online <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin</a> ypn.qldu.karizma-forever.dir.bg.npj.ta http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1741. ajudulasis
29.03.19
01:50
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> ddn.wntt.karizma-forever.dir.bg.cfm.ck http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1740. EllFoen
28.03.19
14:26
Cheep Online Pharmacys Atorvastatin Viagra Oder Cialis Forum <a href=http://antabusefast.com>buy disulfiram</a> Isotretinoin amnesteem skin health medicine on line Buy Kelnor Online Canada Prezzo Cialis E Levitra
1739. ubihopdeafep
28.03.19
09:43
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin</a> jhm.exis.karizma-forever.dir.bg.rly.iq http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1738. eyalohie
28.03.19
09:08
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin Online</a> ywa.xber.karizma-forever.dir.bg.vlv.dq http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1737. FreddyVem
26.03.19
20:00
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1736. DanielFam
26.03.19
19:27
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1735. LesterExtet
26.03.19
19:14
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1734. Johnnygam
26.03.19
18:49
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1733. ehakioodugave
26.03.19
17:01
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Generic Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1732. ohosexunagxa
26.03.19
16:19
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Order Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1731. uejesiga
26.03.19
14:46
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin Online</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1730. ekomovov
26.03.19
14:15
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Online <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin Online</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1729. LesterExtet
25.03.19
17:02
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1728. DanielFam
25.03.19
16:59
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1727. FreddyVem
25.03.19
16:32
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1726. Johnnygam
25.03.19
15:55
<a href=https://rilslavs.com>https://rilslavs.com</a>
1725. ulemeppoinie
23.03.19
16:26
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">18</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1724. mofaapuhy
23.03.19
16:19
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules For Sale</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1723. MalinVet
22.03.19
19:58
Наконец то хоть один живой форум. Возможно он не совсем поджодящий но я переодически слежу и думаю здесь есть мужчины умеющие.. мнение по этому поводу.
1722. egosayenfoxu
22.03.19
14:04
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1721. iwanelbohju
22.03.19
13:52
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1720. acaxayam
22.03.19
10:01
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Order Amoxicillin 500mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1719. ohopegokoiq
22.03.19
09:22
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1718. akaqium
18.03.19
20:40
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Order Amoxicillin 500mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1717. aziubumjecaf
18.03.19
20:09
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1716. azijewdahik
18.03.19
19:29
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin Online</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1715. iweziaf
18.03.19
16:06
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1714. apujutev
18.03.19
15:53
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules For Sale</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1713. JerryUnide
18.03.19
09:23
<b> Взирать боевик «Шазам!» 2019 онлайн в классном качестве hd720</b>

<a href=http://park.kinokin.ru/Shazam> <img src="http://i12.pixs.ru:/storage/1/3/3/8Sjpg_9431896_31329133.jpg"> </a>

<a href=http://park.kinokin.ru/Shazam><font color=OrangeRed><b> >>>Смотреть Фильм ШАЗАМ! 2019</b></font></a>

Рады встречать Вас на странице фильма, где вы сможете «Шазам! 2019 лорнировать онлайн безмездно чреватый фильм на русском». Не забудьте оставить принадлежащий комментарий к просмотренному фильму, и вероятно, именно ваше взгляд будет решающим смотреть тож не смотреть данный фильм онлайн.

Круг дитя хоть раз мечтал останавливаться супергероем, таким же знаменитым, непобедимым и сильным точно персонажи в комиксах Марвел. У школьника Билли Бэтсона из фильма «Шазам» появляется такая возможность, ему дарована талант в случае необходимости превращаться во взрослого супермена присутствие помощи одного магического слова.

Жертва сей приобретен через могущественного волшебника, чьим учеником он стал. Волшебник единственный из семи существ, владеющих и управляющих чародейством в древние времена. В настоящее срок единый участник совета, который не был убит Черным Адамом, зная, что близок к смерти, он попытался встречать человека с чистым сердцем, для наследовать знания. Пройдя маломальски кандидатов, едва, выбрал Билли, не идеального, однако старик знал, сколько у мальчика есть потенциал надевать хорошим. Вскоре гувернер скончался, наделив невидимой мощью наставника. Так Бэтсон становится одним из персонажей Лиги Справедливости, спасающих мир.

Стоило всего произнести «Шазам», била молния и юноша становился могучим, большим, переодетым в блестящий костюм с молнией на груди. Необычное заклинание, начинается с начальных букв величайших героев. Разумность Соломона (Solomon), дает свободный вход к библиотекам знаний, пониманию всех языков. С силой Геракла (Hercul) приобретается способность свободно проламывать стены, поднимать немыслимые тяжести.

Стойкость Атласа (Atlas) поможет противостоять вражеским атакам, исцеляться через повреждений, нуждаться без пищи и воды. Сила Зевса (Zeus) повышает навыки, беспричинно же дает отпор колдовским нападениям. Молодечество Ахиллеса (Achilles), необыкновенный скил мужества. Благодаря скорости Меркурия (Mercury) можно борзо передвигаться и летать. Трансформируясь, женщина довольно ратоборствовать со злом. Его рьяным врагом выступит Черный Адам, имеющий равную силу, только перешедшего для темную сторону.

Билли Бэтсон с виду естественный 14-летний парнишка. Он, подобно и все подростки, обожает ликовать и играть. Только преобладающий герой долгое пора даже представить не мог, который является супергероем. Но некогда он узнал, что если прокричит «Шазам», то тут же обернётся настоящим супергероем в лице взрослого мужчины. Действительно быть этом Билли продолжит кормиться, как малолеток, а соответственно и влиять он довольно очень не беспричинно взвешенно и разумно, вдруг это мог желание осуществить взрослый. Однако это не мешало юноше анализировать приманка возможности, которые давала ему суперсила.

<a href=http://park.kinokin.ru/Shazam><font color=BlueViolet><b> >>>Смотреть кино «Шазам!» 2019</b></font></a>
1712. okyuvuiluyere
18.03.19
03:16
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1711. uzikazemir
17.03.19
00:36
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1710. esawomakmaq
16.03.19
23:54
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Order Amoxicillin 500mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1709. ulacehjekboh
16.03.19
23:10
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin For Sale</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1708. iusoyic
16.03.19
22:28
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxil Used <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1707. ivucedazub
16.03.19
08:33
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1706. ibogekupadedi
16.03.19
08:24
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxil Used</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1705. olukurujiu
16.03.19
02:24
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin For Sale</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1704. ucajlayineni
16.03.19
02:13
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Order Amoxicillin 500mg <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin No Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1703. guqawohh
15.03.19
13:44
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin Online</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1702. evukazuv
15.03.19
13:14
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxil[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1701. ocogaki
15.03.19
10:08
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Buy Amoxicillin[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1700. ojicitmip
14.03.19
18:18
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Buy Amoxicillin[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">18</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1699. ewopequjakuzs
14.03.19
17:49
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin No Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Amoxicillin 500 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
1698. ocobimtel
14.03.19
15:16
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500mg[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/">Buy Amoxicillin</a> http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1659