KariZma

 
KariZma

 
Рейтинг: 3.00
(81)
Глог
Анкети
КаРиZмАТиЧнА МуЗиЧкА
КаРиZмАтИчНи ВиДеОкЛиПчЕтА
KаРиZмАтИчНи НеЩа зА тЕгЛеНе ;)
Форум
Адреси
СпИсЪк На КаРиZмАтИчНиТе ФеНоВе
ViP Интервю с Галя
Биография на Галя
Биография на Миро
Биография на КариZма
KaRiZmA-МоНоЛоГ
За контакти
СниМки :)
ЕксКлузиВно
Интервюта
ТеКсТоВеЕксКлузиВно / Галя от Каризма ще съди Дим Дуков и Дичо

Галя от Каризма ще съди Дим Дуков и Дичо
23.06.07 00:52
Галя от Каризма ще съди Дим Дуков и Дичо
От: Александър Иванов
03.04.2006 14:58

Галя от Каризма ще съди Дим Дуков и Дичо
Галя и Миро представиха новия си сингъл "Не сега" на наградите на БГ Радио на 26 март, където взеха и две статуетки. Снимка: Булфото

 

"); //-->

Галя от дует Каризма ще заведе дело за клевета и обида, както и за уронване на престижа срещу Дим Дуков и Дичо, съобщи певицата пред Tialoto.bg.

„Те трябва да понесат своята отговорност“, заяви още Галя.

Дим Дуков нарече певицата „руска свиня“ и „руски изрод“. Съдебният иск към Дичо е заради твърденията му, че музикалните студия мразят да работят с Галя.

Галя също така е потресена от размера на манипулацията, която продуцентите на ВИП Брадър в лицето на Нико Тупарев, са си позволили да направят с нея.

Миро, който категорично отказа да влезе във ВИП Брадър, категоризира като „емоционално изнасилване“ това, което е причинено на неговата дуетна половинка в Къщата.

„Бих искала да заведа дело и срещу СИА Адвъртайзинг, и срещу Нико Тупарев (шеф на СИА, бел. ред.). Монтажите, направени с мен, са просто възмутителни и ме представят в абсолютно нереална светлина. За съжаление, не мога да заведа дело срещу тях заради клаузата в договора ми с ВИП Брадър, според която нямам право да ги съдя за използваните кадри с мен“, каза още Галя.

„Това шоу има абсолютно кръвожаден характер. Явно целта му е да изкриви на 180 градуса представите на хората за труда, който съм положила, за това, че съм положителен човек. Не мога да позволя да се случи такова нещо“, категорична бе изпълнителката.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0361