KariZma

 
KariZma

 
Рейтинг: 3.00
(81)
Глог
Анкети
КаРиZмАТиЧнА МуЗиЧкА
КаРиZмАтИчНи ВиДеОкЛиПчЕтА
KаРиZмАтИчНи НеЩа зА тЕгЛеНе ;)
Форум
Адреси
СпИсЪк На КаРиZмАтИчНиТе ФеНоВе
ViP Интервю с Галя
Биография на Галя
Биография на Миро
Биография на КариZма
KaRiZmA-МоНоЛоГ
За контакти
СниМки :)
ЕксКлузиВно
Интервюта
ТеКсТоВеИнтервюта / Каризма: "Любовта ни не е консумирана докрай!"

Каризма: "Любовта ни не е консумирана докрай!"
23.06.07 00:50
"Към всеки човек подхождаме с усещането, че е най-прекрасният на света", споделят Галя и Миро

"Каризма" са най-успешният дует в съвременната българска попмузика. Преди да се съберат на сцената, всеки от тях доказва своя талант в различни музикални конкурси. Звездата им безспорно изгрява с първия им хит "Рискувам да те имам..." И така всяка следваща песен, изпята от тях, превзема първите места на музикалните класации - "Колко ми липсваш", "Ще избягам ли от теб", "Мистър Килър", "Минаваш през мен". Ексцентрични и ектравагантни на сцената, те са една от най-атрактивните и обсъждани двойки в живота.

Любопитно за тях извън музиката е, че книгата, която непрекъснато чете Миро, е Библията, а Галя продължава да търси своя "специален някой".

Какво ви дава и какво ви отнема това, че сте заедно на сцената?
Г. На мен ми е много хубаво. Когато започвахме, през първата и втората година имахме спорове и някаква борба на егото - кой да се наложи. Но сега вече осъзнаваме, че мислим по един и същи начин.
Имало ли е моменти, в които някой от двамата е искал да се оттегли от този дует?
М. Аз мога да кажа, че без Галка не бих се занимавал с музика, сам ми е скучно и не бих я заместил категорично с никоя друга.
На сцената сте заедно, а в живота заедно ли сте?
Г. В живота понякога си даваме почивка един от друг. Имаме нужда поне от един ден, в който да не се чуваме въобще, за да съберем странична информация и после да има какво да си кажем.
Различни ли сте един от друг?
Г.Колкото сме различни, толкова сме и еднакви.
М. Разликите помежду ни не са лошо нещо. Колко скучно щеше да бъде, ако бяхме еднакви! Може би основната разлика между мен и Галка е, че тя е много отворена личност, търсеща любов и в най-малкото детайлче, докато аз понякога съм си много себедостатъчен.
Галя, теб не те ли дразни неговата самодостатъчност?
Г. Не, аз също се научих на това. Това беше един урок, през който той ме преведе. Научих от него, че за да можеш да общуваш пълноценно с другите хора, трябва да се научиш да се обичаш сам. Миро умее да бъде сам по този особен начин. И аз се научих на това.
Самодостатъчен е различно от самотен. Чувствали ли сте се някога самотни?
М. Предполагам, че всеки от нас е имал период от живота си, когато е осъзнавал, че няма друг човек, "обут в същите обувки" като него в този момент. Дори някой да се постави в ситуацията, в която си ти, няма да може да я разбере отвътре и да ти помогне. И тогава единственият, който може да ти помогне отвътре, е Бог! Аз непрекъснато имам вътрешна мотивация да чета Библията. Тя е фундаментът на живота.
А имал ли си чувството, че си бил изоставен от Бога?
М. Не, катогерично не съм бил изоставян от Бога! Наскоро бях с една моя компания, всичките имат богати родители и са от една висша класа. А аз съм от семейство, което е от Добрич, майка ми е касиерка, баща ми е работник по строежите. Обърнах се към хората от компанията, огледах ги и си казах: "Къде си ти, мойто момче?" Всеки от тях има някого зад гърба си, а аз всичко съм направил сам. Защото моят духовен баща - Бог - е най-голям от всичко.
Как избирате хората, с които работите?
Г. Ние обичаме да избираме сами тези хора. Те стават част от нашето семейство. Усещаме ги по усмивката, по начина, по който реагират на "Здравейте, как сте?". После, споделяйки мислите си, ако те имат сериозно отношение към нещата, остават завинаги наши приятели. В клипа ни "Минаваш през мен" са всички наши приятели - фитнес инструктури, съседки и т.н.
А в живота лесно ли допускате хората до себе си?
Г. Системата вече е изградена във времето, тя е малко по-особена, но действа винаги в наша полза. Ние наблюдаваме. Първо даваме всичко от себе си и показваме на съответния човек, че го обичаме, а след това стъпка по стъпка започваме да го проверяваме. Винаги подхождаме към него с усещането, че това е най-прекрасният човек на света. Ако той не издържи на високите критерии, започваме да се отдалечаваме.
Любовта е основата на проекта "Каризма". Влюбени ли сте сега ?
Г. Да! Аз съм перманентно влюбена. Но още търся "специалния" човек.
М. Аз съм потаен, плета кошници и започвам да движа нещата много отрано. Не съм се влюбвал обаче доста отдавна, поне от 5 години.
Галя, този "специален някой" ли е нещото, което най-силно ти липсва?
Г. Да, това е! Миро беше първата ми истинска любов и първото ми истинско влюбване. И тогава разбрах, че да обичаш не е като да бъдеш влюбен и да летиш, да танцуваш. Впоследствие ние с него станахме като брат и сестра, като две половинки на едно цяло.
Как се запазва едно такова приятелство, след като е преминало през бурята на любовните емоции?
Г. Нашата любов не е консумирана докрай!
Кога за последен път изригнахте от щастие?
Г. Аз направих това по времето, когато снимахме последното видео на песента "Минаваш през мен", това беше един от най-щастливите ми моменти.
М. Аз съм щастлив през всеки ден от живота си, някои дни дори повече. Мен всичко може да ме направи щастлив - удоволствието от добре свършената работа, хората, които виждам през деня. Спънките, които срещам във всекидневието си, за мен са предизвикателства. Те са част от играта и трябва да ги прескочиш и да се изправиш пред следващото предизвикателство.
Мислите ли, че сте успели да намерите себе си?
Г. Който търси, намира. Не знам дали намерихме себе си, но ние се намерихме един друг и повече едва ли ни е нужно. Единственото, за което оставаме много жадни, е любовта на хората, а ние успяваме да им я връщаме. Даваме двойна доза любов в сравнение с тази, която получаваме.


Христина, мениджър на "Каризма"
Всеки от нас проверяваше другия в продължение на години и минавахме през изпитания както в личен, така и в работен план. Никой не е натоварвал другите със своите изводи и анализи и накрая стигнахме до усещането, че наистина сме едно семейство. Разбира се, всеки има своите малки бягства, но другите двама толерантно са го изчаквали да се завърне. Обикновено първи тръгва Миро, после изчезвам и аз, а Галя решава, че няма какво да прави сама. Така се въртим в цикъл и винаги един след друг. Всеки взима своята порция въздух и се връща щастлив при останалите.
Галя и Миро като че ли са по-скоро нощни птици и забавленията, и работата се вършат в по-късните часове, за да могат мозъците им да работят по-добре.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО
Понеже ние сме едно семейство, аз съм готова да приема заедно с тях всички предизвикателства, които им отправят!
ОТГОВОРЪТ
Хриси е основната ни опора и най-мъдрата половинка от нас!


Ники Кънчев
Аз съм голям фен на "Каризма". За всички е ясно, че те са най-добрите в българската попмузика. Това е факт! Следя тяхната кариера още от момента, когато започваха и двамата. Особено ми импонира Миро, защото е много амбициозен, знае откъде идва и накъде отива. Галя е голям мързел. Ако и тя започне да действа на по-високи обороти, този дует ще се изстреля в Космоса. Галя носи много хармония в себе си. Мисля, че нямат грешна стъпка дотук и стратегията им е перфектна. Особено това, че не разкриват всичко за себе си пред медиите. Смятам, че освен хитове те трябва да издават и албуми. Имат нужда и от един голям техен концерт, за което съм ги критикувал.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0524