KariZma

 
KariZma

 
Рейтинг: 3.00
(81)
Глог
Анкети
КаРиZмАТиЧнА МуЗиЧкА
КаРиZмАтИчНи ВиДеОкЛиПчЕтА
KаРиZмАтИчНи НеЩа зА тЕгЛеНе ;)
Форум
Адреси
СпИсЪк На КаРиZмАтИчНиТе ФеНоВе
ViP Интервю с Галя
Биография на Галя
Биография на Миро
Биография на КариZма
KaRiZmA-МоНоЛоГ
За контакти
СниМки :)
ЕксКлузиВно
Интервюта
ТеКсТоВеЕксКлузиВно / Миро от Каризма кавалер на бал на момиче от Варна

Миро от Каризма кавалер на бал на момиче от Варна
23.06.07 00:41

Миро от дует "Каризма" си избра Ангелина Костадинова от Варна за да бъде кавалер на абитуриентския й бал.

На 18 май приключи традиционната кампания на БГ Радио "Бъди звезда на бала". Медията успя да сбъдне мечтата на една абитуриентка като й даде възможност да бъде придружена на своя бал от един от популярните български изпълнители.

Абитуриентският бал на Ангелина е в курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена".

Миро обясни избора си на фаворитка с думите: "Много е трудно да обясниш защо правиш един избор и отхвърляш други възможни, но бих искал да кажа, че това е моят тип момиче. Тя е непринудена и писмото й истински ме докосна. С нея имаме сходна душевност.”

БГ Радио сбъдна мечтата на 19-годишната Ангелина с промоцията „Бъди звезда на бала”

На 24 май 2007 с красива бяла лимузина, огромен букет от червени рози и Миро от КариZма Ангелина прекара незабравими часове на бала си във Варна

27.05.2007 12:04

Източник: БГ Радио

 

На 24 май 2007 с красива бяла лимузина, огромен букет от червени рози Миро от КариZма и екип на БГ Радио поднесоха звездни часове на Ангелина, която Миро избра от стотиците писма на момичета от цяла България.

Когато се запознаха Ангелина подари на Миро изящно колие изработено специално за него с надпис: 24.05.07 – Ани (така наричат галено Ангелина).

 

 

Ани каза, че не е споделила с никой от своите близки, че ще пише писмо до Миро и БГ Радио, само споменала на майка си, която й отговорила „не ме знимавай с глупости...” и й затворила телефона.

 

 

На въпрос на журналисти защо е избрал точно Ани, Миро отговори, че тънкото й чувство за хумор, дискретната й чувствителност и идеалният правопис са били причината той да избере Ани. Накрая се пошегува и с еднаквата фамили „Костадинова”.

 

 

Пред гимназията се бяха събрали фенове на Миро, които търпеливо изчакваха да получат автограф и снимка с любимия си изпълнител. Имаше момичета, които със сълзи на очи съжаляваха, че не са тази година абитуриентки и не са имали възможността да участват в конкурса на БГ Радио „Бъди звезда на бала”.

 

 

По пътя за ресторанта Миро почерпи с изискано шампанско и ягоди Ани и журналистите от БГ Радио и Блясък.

 

 

БГ Радио  сбъдна мечтата на Ангелина от Варна, неин кавалер на бала беше Миро от КариZма и й донесе истински звездни мигове. Празник на 19-годишното момиче се осъществи с подкрепата на Vivatel и Golden Rose.

Филмът за сбъднатата приказка може да бъде видян по телевизия 7 дни, в предаването Арена в събота вечер от 20 часа. Той ще бъде излъчен и от телевизия Сити в петък, 8 юни между 19 и 20 часа.

Чуйте какво разказаха за БГ Радио Ани и Миро в нощта на бала!

http://www.bgradio.net/archive18.html

Снимки:

http://www.bgradio.net/photoes181.html 

Видео:

http://www.bgradio.net/zvezda-bal-movie.swf

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0553