KariZma

 
KariZma

 
Рейтинг: 3.00
(81)
Глог
Анкети
КаРиZмАТиЧнА МуЗиЧкА
КаРиZмАтИчНи ВиДеОкЛиПчЕтА
KаРиZмАтИчНи НеЩа зА тЕгЛеНе ;)
Форум
Адреси
СпИсЪк На КаРиZмАтИчНиТе ФеНоВе
ViP Интервю с Галя
Биография на Галя
Биография на Миро
Биография на КариZма
KaRiZmA-МоНоЛоГ
За контакти
СниМки :)
ЕксКлузиВно
Интервюта
ТеКсТоВе

БЛОГ АРХИВ
«« май 2024 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    Глог 23:16
« Обратно
Някога преди-ве4е и с клип
Klipa na "nqkoga predi"


Reklama na klipa 1Reklama na klipa 2
object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="450" height="403">

Миро: "Най-хубавото в заснемането на новия клип беше, че целувах Анелия!"

08/08/07 13:19
Парчето на Миро (КариZма) и Анелия "Завинаги" вече се върти по телевизионния и радио ефир. Клипът е заснет с много кино похвати, а дуета между поп-фолк певица и поп изпълнител е нещо ново на музикалната сцена у нас.

За повече подробности за песента, клипа, плановете и мнението за кампании от рода на "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!", Мирослав Костадинов - Миро отговори на въпроси на Avtora.com.


Avtora.com: Здравей, Миро! Чухме парчето и видяхме клипа на "Завинаги" - много са готини, поздравления! Разкажи ни нещо интересно, което се е случило по време на снимките?
Как се работи с Анелия?

Миро: Ами аз и екипът, с който работих, не бяхме спали от два дни, защото преди снимките на "Завинаги" снимахме клипа на "Някога преди". За да можем да изпълним сценария на "Някога преди", трябваше да пътуваме до Варна, където снимахме с делтапланери, след това пътувахме цяла нощ и нямаше никакво време за сън. Така че директно влязох на новата снимачна площадка. А най-хубавото беше, че целувах Анелия!

Avtora.com: Вече мина интернет, телевизионната и радио премиера на клипа - това парче изключение ли е или планирате друг съвместен проект?

М: Анелия е талантлива и би могла да пее каквато музика поиска, но засега не планираме нищо. Всичко още е твърде прясно. На мен реакцията на публиката ми е адски интересна. Досега се чуват както много добри отзиви, така и напълно противоположни. След като парчето се появи в ефира и хората имат време да свикнат с необичайната комбинация, отзивите ще се променят. В началото на всички им е интересно да видят какво се е получило, да осъзнаят парчето. Аз смятам, че съм от хората, които разпознават добрата музика и имат усещане за нея. От момента, в който записахме парчето с Ани, не съм спирал да го въртя в продължение на няколко месеца. А сега, след като направих редица пресмесвания на песента и след като е готов клипът, малко се изморих, но съм убеден в качествата му.

Avtora.com: Каквато и да е реакцията на публиката с това парче правиш нещо ново - разчупваш тези псевдо рамки, които те обвързват само с един дует.

М: Това го каза много хубаво - "псевдо рамки"... Така е. Освен дуета, с който досега съм бил свързан, по-големият псевдо стереотип е, че поп-фолкът бил чалга. А поп музиката едва ли не се доближавала до класическата музика. Всъщност поп музиката си е популярна музика, нищо повече. Така че поп-фолк изпълнителите в момента се доближават много повече до поп музиката в световен мащаб. Усещам една тенденция на приближаване до попа - искат да се влеят в него, защото той е по-лъскав, по-гланциран и има по-добро име. Но има и нещо друго - пазарът инстинктивно отхвърля онези изпълнители, които не се насочват към попа. Гадната чалга от едно време вече не съществува - има я само като нещо забавно, на което да се посмеем.


Aнелия и Миро - едно ново начало или експеримент?

Avtora.com: Я ни кажи честно - Галка не те ли ревнува от Анелия?

М: Не, с Галка си имаме общите проекти. Ние тримата сме приятели, но в момента Галка си почива много активно. И аз много й завиждам, защото изглежда толкова свежа, че ми се иска да съм на нейно място. Макар че като се замисля за плановете си, може би чак следващата година ще ми се отдаде такава възможност.

Avtora.com: Тези дни всички говорят за инцидента, в който участва Максим Стависки и кампанията "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!". Какъв е твоят коментар?

М: Ще кажа, че никога няма да стана част от подобна кампания. Джеймс Дийн преди претдесетина години беше станал лице на сходна кампания в САЩ. Дори посланието беше подобно: "Когато карате по улиците, внимавайте, защото човекът, който можете да спасите, може да съм аз". Съжалявам безкрайно за родителите на тези деца. Максим ми е приятел и знам, че той е много човечен - сигурен съм, че първото нещо, което е направил след това е да слезе и да помогне. Тежко е да живееш с вина. Не мисля, че Максим е бил пиян - 1,1 промила са три бири, а освен това той е спортист и не е злоупотребявал никога с алкохол.

Avtora.com: Има ли смисъл от подобни кампании според теб?

М: Има, но не в този им вид. Това би трябвало да бъде кампания на държавата, а не на артистите в държавата. Ясно е, че се наемат лица, които да направят посланията близки до хората, но това трябва да се решава чрез сигурни мерки по пътищата. Трябва да има ясна държавна позиция, не кампании. Всяко нещо в България в момента е кампания.

Avtora.com: Какви са плановете ти за лятото и защо чак другия септември ще почиваш?

М: Ще почивам чак следващия септември, ако това, което искам да се случи, се случи. Всичко засега е в ръцете на Господ и зависи от това дали ще успея да си изиграя добре картите. В края на тази година планирам албум, след това турне. Вече мога да кажа и заглавието на албума - ще се казва "Омиротворен", но всичко останало ще оставя за по-нататък.

Видеото към песента "Завинаги" може да се гледа ТУК!

08 Август 07, 23:16    Коментари (14)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1423