KariZma

 
KariZma

 
Рейтинг: 3.00
(81)
Глог
Анкети
КаРиZмАТиЧнА МуЗиЧкА
КаРиZмАтИчНи ВиДеОкЛиПчЕтА
KаРиZмАтИчНи НеЩа зА тЕгЛеНе ;)
Форум
Адреси
СпИсЪк На КаРиZмАтИчНиТе ФеНоВе
ViP Интервю с Галя
Биография на Галя
Биография на Миро
Биография на КариZма
KaRiZmA-МоНоЛоГ
За контакти
СниМки :)
ЕксКлузиВно
Интервюта
ТеКсТоВе

БЛОГ АРХИВ
«« септември 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        Глог 15:24
« Обратно
KariZma в Survivor
Karizma пее на острова на Survivor

Голям концерт очаква състезателите в Survivor BG по повод сливането на двете племена утре вечер, съобщи част от екипа на приключенското риалити на пресконференция днес. Организаторите са решили да изненадат десетимата българи с тържество по повод оцелявавнето им до втория етап от играта.

Най-голямата изненада за тях ще бъдат Галя и Миро от Каризма, които ще пеят за тях на живо. Записът от концертът и цялото празненство ще бъдат излъчени в два последователни епизода утре и вдругиден.

Днес е последният племенен съвет, на който племето Дуло ще трябва да изгони един свой член. След като останат десетима състезатели двете племена ще се обединят в едно-Кубрат. Екипът на предававенето е решил новото племе да носи името на българския хан като символ на първото общобългарско обединение.

След Сливането ще настъпят и промени в излъчването на епизодите. “Няма да се следва досегашаната схема: петък-състезание за неприкосновеност, понеделник-племенен съвет, обясни сценаристът на survivor BG Иво Сиромахов. Цикълът ще се сгъсти и динамизира с повече игри и племени съвети през седмицата. Също така епизодите ще станат с продължителност един час”, допълни той.

Беше потвърдена и информацията, че финалът на състезанието отдавна е заснет. Резултатите обаче се пазят в строгоохраняван сейф, който ще бъде отворен едва декември месец, когато наживо участници и зрители ще разберат крайния победител. Финалът е заснет от аржентински екип на Survivor. Всички от екипа, които участваха в пресконференцията твърдо заявиха, че не знаят нищо за крайното гласуване. Пак през декември зрителите могат да очакват и няколко серии за начина на заснемане на шоуто.


Интервю с КариЗма на острова на Survivor
След ВИП Брадър Галя от Каризма скочи и в Сървайвър
30.10.2006


Дует Каризма зарадваха изгладнелите
оцеляващи с духовна храна.

Екстремната риалити поредица Сървайвър неочаквано вкара дуетен поп елемент на дивия Остров на Карибите.

Оказва се, че в епизод на шоуто, който ще се излъчи във вторник, ще има концерт на Каризма точно на парчето земя, където са нашите оцеляващи, стана ясно на пресконференция днес.

За Галя от Каризма това не е първа стъпка в риалити шоу. Поп дивата беше участник във ВИП Брадър в началото на годината.


Според правилата на играта, двете племена – Вокил и Дуло, ще се обединят в едно, което ще носи символичното име Кубрат. “Той е първият обединител на българите и за това избрахме именно неговото име”, обясни главният редактор на предаването Тодор Йорданов.
08 Юли 07, 15:24    Коментари (1)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1489